01.02.2021 21:30

kurz kresby v brně, kurzy kreslení v brnně,výtvarné kurzy v brněkurzy malby v brně, malování portrétů v brněkreslení v brně

 

Sobotní kurz kresby a malby

Nabízíme vám zajímavě a příjemně strávený víkendový den v kurzu kresby a malby s kvalitním a bohatým programem. Jednorázové kurzy jsou velmi vhodnou alternativou právě nyní v období, kdy řádí pandemie a narušuje běh kurzů s pravidelnou výukou. Pokud by se termín kurzu nemohl konat z důvodu epidemie, bude včas vyhlášen náhradní termín. K dispozici je perfektně vybavený ateliér s kompletním výtvarným i pomocným materiálem včetně ochranné zástěry. Hlavní důraz je kladen na hodnotný průběh kurzu s individuálním přístupem. Tento kurz kresby a malby v kompletní ceně 1 900 Kč je pro začínající i zkušené zájemce.

PŘIHLÁŠKA                                   kurz jako zajímavý dárek                                            

Časový harmonogram: sobota 21.1.2023 od 9 do 12 hodin, hodina přestávky na oběd a pokračujeme od 13 do 17 hodin. Celkem 7x60 minut. Místo konání je bezbariérový ateliér v budově Staré radnice v Brně, Mečová 5, 3. poschodí. Skupinu může tvořit celkem až deset účastníků výuky.

Pokud vás tato nabídka oslovila, prosím dejte o sobě vědět vyplněním přihlášky. Přihláška je závazná až po úhradě kurzu. 

Hlavním cílem je seznámení s principy kresby a malby, získat malířský pohled na svět a osvojit si postupy z malířské praxe. Od zvládnutí tužky, úhlu a štětce v jednotlivých krocích probereme modelaci tvarů a objemů a propojíme   činnost ruky s pozorováním oka. Nikdo se bát nemusí, náměty jsou odstupňovány podle obtížnosti a zaměření. 

Veškerý výtvarný materiál, pracovní zastěra, modely a nápoje jsou zahrnuty v ceně kurzu.  

Úhradu kurzu proveďte prosím převodem. Po uhrazení kurzu je Vaše přihláška závazná.
Další informace Vám rádi poskytneme na tel.: 728 577 179. Pokud se kurz např. z důvodu nemoci vyučujícího neuskuteční, budete co nejdříve informováni a bude se jednat o náhradním termínu nebo zrušení kurzu. V případě úplného zrušení kurzu se kurzovné vrací zpět v plné výši.

 

                                                

                     

                         Zpětkurzy kreslení brno    kurzy kreslení brno         kurz kreslení brnokurz malbykurz portrétukurz malování brno